​Kontakt os i dag på telefon 28 11 73 61

Vil du have et uforpligtende tilbud?​

Udfyld felterne i formularen, og vi kontakter dig​. Hvis det ønskes, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Bindingsværk på Fyn, Sjælland & Jylland

En af de meget gamle byggestile, der stadig holder i dag, er bindingsværk. Stilen giver et hyggeligt og bondegårdsagtigt indtryk, der bringer en tilbage i tiden. Et bindingsværkshus er ofte meget charmerende og hjemligt, og netop derfor udfører man stadig håndværket den dag i dag.

Bindingsværk bliver dog, som med alt andet, slidt med tiden og kan komme til at se træt ud, og vil man fortsætte med at have sit elskede bindingsværk, kan man vælge at få det udskiftet. På den måde giver man sit hus et helt nyt og friskt look, samtidig med at man beholder den gamle stil.

Udskiftning af bindingsværk er altså genialt for dem, der står med et bindingsværk, der ikke længere er, hvad det har været, men som holder af stilen og gerne vil fortsætte med at have bindingsværk.

Mange års erfaring inden for bindingsværk

Jørand Tømrer- og tækkeforretning er en håndværkervirksomhed, der udfører alt fra stråtaget til forskellige former for tømrerarbejde. Vi har mange års erfaring indenfor vores branche og har derfor en stor viden og kendskab til forskellige løsninger og materialer.

Vi tilbyder blandt andet udskiftning af bindingsværk, som kan være behjælpeligt, når det gamle bindingsværk er ved at være slidt. Vi udfører udskiftning af gammelt bindingsværk med genbrugstræ, hvilket er den mest miljøvenlige løsning. Vi står desuden også gerne for opmuring af tavl.

Uanset hvilken opgave, vi udfører for dig, er du sikker på at få et stykke kvalitetsarbejde lavet. Alle vores medarbejdere er dygtige og kompetente håndværkere, som altid bestræber sig på at lave det bedst mulige arbejde.

Det betyder, at du med os kan være garanteret at få det flotteste og bedste resultat, som vi kan tilbyde. Får du os til at udskifte dit gamle bindingsværk, er du garanteret et nyt og flot resultat, der med garanti vil give hele dit hus et udseendemæssigt løft.

Nyt bindingsværk eller reparation af det gamle

Står du derfor og skal bruge nogen til at reparere dit bindingsværk, er vi det oplagte valg. Med os får du den bedste behandling og det bedste resultat til den bedste pris. Så ser dit bindingsværk træt og trist ud, og ville et nyt bindingsværk give hele dit hus et løft, skal du være meget velkommen til at tage kontakt til os. 

Du kan ringe os på telefon 28 11 73 61 for at få en snak om din opgave, hvor du også kan modtage et uforpligtende tilbud af os. Vi udfører opgaver med bindingsværk i Jylland, på Fyn og Sjælland.

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Facebook​

Jørand Tække & Tømrerforretning A/S

Langerod 5 - 5620 Glamsbjerg

Telefon: 28 11 73 61

E-mail: joerand@outlook.dk

Jørand Tække & Tømrerforretning A/S
Langerod 2
5620 Glamsbjerg