​Kontakt os i dag på telefon 28 11 73 61

Vil du have et uforpligtende tilbud?​

Udfyld felterne i formularen, og vi kontakter dig​. Hvis det ønskes, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Reparation af stråtag på Fyn, Jylland & Sjælland

Der er mange fordele ved et stråtag. For eksempel er det udelukkende et naturprodukt, og derfor er det både miljøvenligt og CO2-neutralt, hvilket er vigtigt i en klimatid som vores. Derudover er stråtaget også næsten vedligeholdelsesfrit og kan holde i mange år.

Stråtaget giver derudover også mange æstetiske fordele, idet det giver et hus et hyggeligt og klassisk look. Men selvom stråtage siges at kunne holde meget længe, bliver det ligesom alt andet slidt med tiden og der er behov for reparation af stråtag. Der kan for eksempel begynde at vokse mos på taget, eller det kan blive skadet under en storm.

Uanset omfanget af opgaven på reparation af stråtag, står Jørand Tømrer og Tækkeforretning meget gerne til rådighed med erfarne og kompetente tækkemænd.

Lad os stå for reparation af stråtag for dig

Jørand Tømrer- og Tækkeforretning står gerne for reparation af stråtag, uanset hvad skaden består i. Vi står gerne både for skotrender, fjernelse af mos og udbedring af stormskader og almen slidtage. Vi er et familieforehavende med et hjerte, der banker for stråtage. Vi har tilsammen mere end 60 års erfaring indenfor området, hvilket betyder, at vi kan klare alt, der har med stråtage at gøre.

Alle vores medarbejdere er dygtige og erfarne håndværkere, som hele tiden er opdateret med den nyeste teknologi indenfor vores fag, sådan at vi hele tiden er leveringsdygtige i de mest optimale løsninger på markedet.

Desuden har vi også kompetencer inden for tømrer- og snedkerfaget, hvilket betyder, at vi kan klare næsten alt, der har med dit tag at gøre, her i blandt reparation af stråtag samt rygninger. Uanset hvad vores opgave består af, går vi altid efter at levere arbejde i så høj kvalitet som overhovedet muligt.

På den måde mener vi nemlig, at vi er dem, der leverer de bedste stråtagsløsninger på markedet - hvad enten det gælder en reparation af stråtag eller lægning af et helt nyt.

Få reparation af stråtag nu

Står du og skal have foretaget en reparation af stråtag, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. Med vores kompetencer og erfaring, er du garanteret et resultat, der ikke kun er pænt og passer godt til dit hus, men som også holder i længden.

Hvis du skal have repareret stråtaget eller skal bruge service omkring dit stråtag på den ene eller den anden måde, ser vi frem til at høre på dig telefon 28 11 73 61, så vi kan få en snak og vi evt. kan give dig et helt uforpligtende tilbud på opgaven med reparation af stråtag. 

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Facebook​

Jørand Tække & Tømrerforretning A/S

Langerod 5 - 5620 Glamsbjerg

Telefon: 28 11 73 61

E-mail: joerand@outlook.dk

Jørand Tække & Tømrerforretning A/S
Langerod 2
5620 Glamsbjerg