​Kontakt os i dag på telefon 28 11 73 61

Vil du have et uforpligtende tilbud?​

Udfyld felterne i formularen, og vi kontakter dig​. Hvis det ønskes, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Rygninger i halm eller kobber

I forbindelse med stråtage er det nødvendigt med rygninger. Når man skal have lagt rygninger, er der dog en række af valg, som skal tages. Der findes nemlig flere forskellige slags rygninger, hver med deres fordele og ulemper.

For eksempel findes der en rygning af halm og net, som er i havrehalm med hønsenet, der har en forventet levetid på 3 år. Denne løsning kan kombineres med ege rygninger, så man opnår en pæn levetid på 8-10 år. Der findes også en rygning med lyng og hønsenet, der har en levetid på 6 år.

Sidst men ikke mindst findes der kobber rygninger, der holder helt til det næste tag. Kobberet udskiller desuden nogle salte, som holder taget fri for mos og svampe. Hvis du er i tvivl om, hvilken af de forskellige rygninger du skal vælge, kan det være en god idé at spørge tækkemanden til råds. Vi hjælper med rygninger både i Jylland, på Fyn og Sjælland. 

Jørand Tømrer og Tækkeforretning rådgiver om valg af rygninger

Jørand Tømrer og Tækkeforretning er et familieforehavende med speciale i stråtag, hvor vi både udfører reparationer og lægger helt nye tag. I forbindelse med stråtage skal valget om rygningerne også tages, og med den viden og kendskab til tagene, som vi har opbygget gennem tiden, står vi gerne til rådighed, når og hvis der er brug for rådgivning eller vejledning.

Vi sætter gerne rygninger op, ligesom vi gerne står for alt andet, der har med dit stråtag at gøre. Alle vores medarbejdere er dygtige og kompetente tækkemænd, der ved, hvad de skal gøre for at holde dit stråtag pænt og holdbart.

Vi er medlemmer af både Dansk Tækkemandslaug og byg garanti, hvilket er din garanti for et ærligt og godt stykke arbejde, når du gør brug af os til at klare alt det, der har at gøre med dit stråtag.

Kontakt os for en snak om rygninger til dit stråtag

Står du og skal bruge en erfaren fagmand til at lægge nye rygninger i forbindelse med enten et gammelt eller et nyt stråtag, skal du være meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi kan klare alt omkring dit stråtag, da vi også har kompetencer som snedker og tømrer.

Derudover kan du også vælge at kontakte os direkte på tlf. 28 11 73 61 for at få en snak om netop dit tag samt rådgivning om rygninger, hvis der er brug for det.

Desuden giver vi gerne uforpligtende tilbud på den enkelte opgave.​ Vi løser opgaver med rygninger på Fyn, Jylland og Sjælland.

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Facebook​

Jørand Tække & Tømrerforretning A/S

Langerod 5 - 5620 Glamsbjerg

Telefon: 28 11 73 61

E-mail: joerand@outlook.dk

Jørand Tække & Tømrerforretning A/S
Langerod 2
5620 Glamsbjerg