​Kontakt os i dag på telefon 28 11 73 61

Vil du have et uforpligtende tilbud?​

Udfyld felterne i formularen, og vi kontakter dig​. Hvis det ønskes, giver vi gerne et uforpligtende tilbud.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Tømrer​

Når der er brug for en dygtig, erfaren og pålidelig tømrer i på Fyn, Jylland og Sjælland, så er Jørand Tække og Tømrerservice A/S lige ved hånden. Vi har mere end 60 års erfaring som firma, altså ingen døgnflue, og vi kan tilbyde alt inden for tækkearbejde, snedker- og tømrerarbejde, reparation af bindingsværk og meget andet. Vi er i alt 9 kompetente medarbejdere, som sammen behersker alle disse fagområder til fuldkommenhed. Som tømrer er vi altid tæt på og kan tilbyde hurtig assistance til meget konkurrencedygtige priser. Kvalitetsarbejde til tiden er det, som vi arbejder benhårdt på at kunne tilbyde til enhver tid.

Vi er din tømrer, når kun det bedste er godt nok

Hvorfor gå over åen efter vand, når din dygtige og erfarne tømrer på Fyn, kun er nogle få minutter borte og nem at få fat i? Vi påtager os nemlig med kompetence alle former for tømrerarbejde og er altid frisk med et rigtigt godt tilbud, som du med garanti vil synes om. Tryk her og se vores tømrerarbejde. 

​Kontakt snarest muligt jeres tømrer for yderlig info og et evt. pristilbud og læs også gerne mere om os og vores kompetencer her på hjemmesiden​

Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 8 anmeldelser på Facebook​

Jørand Tække & Tømrerforretning A/S

Langerod 5 - 5620 Glamsbjerg

Telefon: 28 11 73 61

E-mail: joerand@outlook.dk

Jørand Tække & Tømrerforretning A/S
Langerod 2
5620 Glamsbjerg